<< INFO Tel.:+36 70 388 8372

CONFERENCE HUNGARY


CONFERENCE HUNGARY


CONFERENCE HUNGARY

Az üzleti eseményszervező
Shadow
Slider
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Csapatépítés

Outdoor Csapatépítés

Outdoor csapatépítő élménytréning programjainkkal az Ön csapatának is szeretnénk aktív kikapcsolódást, különleges csapatépítő tréning élményeket, kalandos csapatépítő kihívásokat teremteni, azért hogy a végrehajtott csapatépítő feladatokon keresztül elősegítsük a vállalaton belüli személyes kapcsolatok, a csapatszellem és a kölcsönös bizalom erősítését.

Outdoor csapatépítő programjaink játékos hangulatot és izgalmas kikapcsolódást nyújtanak az outdoor csapatépítő ügyességi feladatok leküzdése közben. Outdoor csapatépítő programjainkkal a személyes kapcsolatok és a közösség építésén túl célunk, hogy a résztvevőket a megszokott életvitelükből kiemelve, váratlan helyzeteken keresztül feltöltsünk új energiákkal. Az outdoor csapatépítő élményprogramok az aktív kikapcsolódáson túl segítik az outdoor csapatépítésen résztvevő csapatokat a mindennapi problémák hatékonyabb megoldásában.

Indoor Csapatépítés

Indoor csapatépítő programjaink célja, hogy elősegítse a különböző igényekhez kialakított feladatokon keresztül az egyéniségek kibontakozását és a csapatok összekovácsolódását. Az indoor csapatépítő élményprogramok által, a résztvevők vidám hangulatban, megismerhetik egymás és önmaguk rejtett képességeit, ezáltal a mindennapi munkájukban is könnyebben veszik fel az akadályokat.

Az indoor játékos csapatépítő programjaink során a felhőtlen szórakozás, kikapcsolódás által, olyan közös élményeket szereznek a résztvevőknek, amelyek erősítik az együttműködési készséget, a csapatszellemet, a kommunikációt.

Outdoor Csapatépítés
Outdoor Csapatépítés
Programjaink: játékos csapatépítő élményprogramok, sportos csapatépítő programok, kreatív konstrukciós csapatépítő feladatok, ügyességi vetélkedők, szórakoztató programok, kalandprogramok, szabaduló szobák, stratégiai csapatépítés, szüreti csapatépítő programok, disznótoros csapatépítő program, vizes csapatépítés, sárkányhajózás, városfelfedező csapatépítés és egyedi elképzelések alapján összeállított csapatépítő programok.
Bővebb információk, csapatépítő programötletek:
www.aktivcsapat.hu
www.teamday.hu
Bővebben
Indoor Csapatépítés
Indoor Csapatépítés
Indoor csapatépítő élményprogramjaink: kreatív játékos csapatépítő programok, konstrukciós csapatépítő programok, csapat kvíz, gasztronómia csapatépítés, csapat festés, közösségépítő csapatépítés, nyomozós csapatépítő programok, szabaduló szobás csapatépítő programok és egyéb egyedi kreatív csapatépítő programokat biztosítunk.
Bővebb információ indoor csapatépítő programötletek:
www.aktivcsapat.hu
www.teamday.hu
Bővebben
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.